укр
Тест Побутова техніка і кухонні прилади "першої необхідності"

Ви купили будинок або квартиру або просто орендували житло, тоді перед вами стоїть складний вибір які прилади вибрати. Клієнтам нашого магазину необхідно звернути увагу на таку техніку:

 

 

 

 Холодильник.Всі продукти через деякий час псуються і для того, щоб збільшити термін їх зберігання, необхідно забезпечити правильні умови зберігання їжі.Допоможе впоратися з цим завданням холодильник.Робота пристрою ґрунтується на застосуванні теплового насоса, який переносить тепло з камери приладу назовні. Вибираючи холодильник, потрібно враховувати ряд особливостей техніки. Необхідно визначиться з параметрами агрегату і продумати, де буде встановлено обладнання. Однокамерні холодильники в основному мають обсяг не більше 250 літрів та висоту не більше 160 див. Обсяг двокамерних пристроїв становить не більш як 400 літрів, а висота до 210 см Якщо ви є власником великої кухні, тоді можете купувати холодильники Side-by-Side. Вони відрізняються великою місткістю і мають значну ширину. Якщо ваша сім'я складається з 2-4 чоловік, тоді можна вибирати техніку на 200-350 літрів. Для великої родини краще вибирати пристрої об'ємом більше 400 літрів. Також потрібно визначитися з типом холодильника. Виробники виготовляють вбудовані пристрої і окремо стоять. Обладнання, яке вбудовується в кухонний гарнітур, дозволяє економити простір і на тлі загального дизайну не так виділяється. Але вартість таких моделей більше, ніж стоїть окремо техніки. Враховуйте також вид розморожування холодильника. Краплинна система розморожування відрізняється ефективністю і простотою. Коли працює компресор, на задній стінці холодильної камери з'являються крижинки. Через певний час компресор вимикається і крижинки тануть, а утворилися краплі стікають по сливу вниз в спеціальну ємність, з якої поступово випаровуються. Холодильники з ручним розморожуванням доводиться самостійно вимикати і звільняти камеру від полою і намерзання. Обладнання з системою No Frost оснащений вентилятором. Це пристрій використовується для циркуляції холодних повітряних потоків всередині камери. Завдяки цьому в середині холодильника не утворюється іній. Через певний проміжок часу вентилятор вимикається і нагрівач запускається. Вода, що відтанула, стікає по жолобах і потрапляє в піддон. Вона поступово випаровується з резервуара!

 

 

Пральна машина. З одного боку, без наявності в квартирі такого обладнання можна обійтися. Адже раніше наші бабусі обходилися без пральних машин. Але прати вручну важко. А якщо у вас велика сім'я, тоді вам доведеться витрачати на цю процедуру не одну годину. При виборі техніки потрібно враховувати площу приміщення. Для невеликої кімнати варто купувати вузькі пристрою. Вони мають висоту близько 84 см, ширину до 55 див. Стандартні моделі з висотою від 84 см і шириною понад 55 см відрізняються зручністю у використанні і великим асортиментом. Компактні прилади шириною близько 46 см, висотою від 70 до 80 см підійдуть для кімнат з обмеженою площею. Ще один важливий параметр, на який треба звертати увагу, місткість пральних машин. Покупка занадто великого агрегату збільшує кількість споживаної електричної енергії і води. При неповному завантаженні пральної машини вага в камері нерівномірно розподіляється і пристрій при роботі сильніше тремтить і тремтить. А це призводить до швидкого зносу різних елементів техніки. Для двох чоловік можна купувати прилади із завантаженням до 4 кг. Сім'ї, яка складається з 4 осіб, буде достатньо техніки місткістю до 6 кг Агрегати з завантаженням від 7 і більше кілограм підійдуть великим сім'ям. Вибираючи пральну машину, потрібно враховувати тип двигуна. Більшість моделей оснащуються колекторним двигуном. Він відрізняється невеликими параметрами, незалежністю від стрибків електричного напруги і можливістю плавно регулювати оберти. Але недолік колекторного двигуна – гучність і швидкий знос механізмів пристрою. Інверторний двигун працює безшумно, має просту конструкцію, не потребує регулярного обслуговування. Але такий мотор відрізняється високою вартістю, і він чутливий до перепадів напруги.

 

Варильна поверхня. Без цього агрегату приготувати їжу буде досить складно. Замінити варильну поверхню може плита. Головна відмінність варильної поверхні від плити у відсутності духової шафи. Застосування такої техніки дозволяє з мінімальними тимчасовими витратами приготувати смачну страву. На сайті представлений великий асортимент варильних поверхонь. Газове обладнання користується великою популярністю у покупців. Дана техніка оснащується конфорками, які мають різну потужність. Техніка, що працює на газі, швидше нагріває каструлю і електричні моделі. Якщо у вашому будинку немає газопостачання, тоді вам варто купувати електричні варильні поверхні. В даному обладнанні можна більш точно виставити температуру. Комбіновані прилади оснащуються як газовими, так і електричними конфорками. Завдяки цьому можна вибирати потрібне джерело живлення. Якщо відключили світло, тоді можна готувати їжу на газовій конфорці. А якщо тимчасово припинили подачу газу, їжу можна буде приготувати на електричній конфорці. В індукційному пристрої варильна поверхня не нагрівається. Гріється лише дно посуду. Також при виборі варильної поверхні необхідно враховувати кількість конфорок, розмір, тип управління, а в електричних моделях клас енергоефективності.

 

 

 

 

 

Духовка. Цей агрегат є незамінною річчю на кухні. За допомогою цього пристрою можна приготувати багато смачних страв. Більшість моделей працюють від електрики. Але на сайті нашого магазину також можна купити вбудовані духовки, що працюють від газу. Вибираючи техніку, необхідно враховувати її розміри. Для маленьких приміщень та сім'ї з декількох чоловік підійдуть компактні пристрої з висотою до 45 см. Для просторих приміщень можна вибирати широкі прилади (ширина близько 90 см). Повнорозмірні агрегати мають ширину до 60 див. Вузькі моделі ідеально впишуться в невелику кухню, тому їх ширина становить від 45 см до 55 див. Купуючи духова шафа потрібно враховувати тип управління. Він впливає не тільки на вартість обладнання, але і на зручність використання техніки. Пристрої з сенсорним типом оснащені сенсорними кнопками або інтерактивним екраном. Такі прилади відрізняються зручністю використання і стійкістю до накопичення бруду. Щоб встановити потрібну програму, досить доторкнуться до панелі пальцем. Прилади з механічним управлінням мають невисоку ціну, але вони відрізняються високою міцністю, і вони невибагливі в ремонті. Техніка з електронним управлінням виконують свої функції на основі мікросхем. Такі пристрої мають доступну вартість. У продажу є духовки як зі стандартним набором функцій, так і з додатковими опціями.

 

 

 

 

 

Плита. Така техніка на кухні буде незамінним помічником. Дане обладнання має і варочною поверхню і духовку. В каталозі інтернет-магазину Foroom представлені різні моделі кухонний плит, тому покупці повинні враховувати технічні особливості кожної моделі. Електрична техніка має зручну регулювання температури, практичну духовку з великою кількістю функцій. При купівлі електричного обладнання потрібно також звернути увагу на клас енергоспоживання. Газові плити дозволяють швидше нагріти їжу, переварювання продуктів також виключено, тому що після припинення подачі газу, припиняється нагрівання посуду. Але духові шафи в газових плитах мають менше функцій, ніж електричні моделі. Об'єднані кухонні плити оснащуються і газовими та електричними конфорками. В незалежності від того, яку модель ви виберете, необхідно враховувати параметри плити (щоб агрегат помістився на кухні), кількість конфорок (залежить від кількості осіб, які проживають у будинку) і функціональні особливості.

 

 

 

 

Пилосос. Пил у багатьох людей викликає алергію. Щоб цього уникнути необхідно регулярно проводити прибирання. Полегшить проведення цієї процедури пилосос. Виробники виготовляють техніку різних моделей, у тому числі й автомобільні, водні, і для меблів. Таке обладнання дозволяє зробити наш будинок охайнішим і чистіше

 

 

 

 

 

Також не варто забувати про ряді кухонного посуду:

Каструлі. Приготувати їжу без використання каструлі практично неможливо. Картоплю можна і підсмажити на сковороді. Але зварити суп без каструлі не вийде. Цей кухонний інвентар є предметом першої необхідності. На сайті нашого магазину можна придбати як одну каструлю, так і набір. Такі кухонні речі бувають різних розмірів і виготовляються з різноманітних матеріалів. Алюмінієві моделі легкі, довговічні і мають невисоку вартість. Такі каструлі добре проводять тепло і тому процедура готування проходить швидко. Чавунні вироби відрізняються низькою тепловою провідністю в порівнянні з іншими матеріалами. Але ці каструлі накопичують і добре зберігають тепло. Завдяки цьому їжа після зняття каструлі з плити «доходить». Чавунна каструля не швидко прогрівається, але страви виходять смачними. Емальований посуд також користується великою популярністю у покупців. Такі каструлі мають велику вагу, але відрізняються довговічністю, надійністю і міцністю. Моделі, виготовлені з нержавіючої сталі, легені. Мідні вироби підійдуть для готування на невеликому вогні. Наприклад, для тушкування м'ясних виробів, для варіння варення, джемів.

 

 

 

 

Тарілки. Виробники виготовляють різноманітну столову начиння. Тарілки відрізняються між собою розміром, формою і призначенням. Для супу і борщу використовуються супові, для подачі хліба - пиріжкові, для других страв – дрібні столові, для салатів і овочів – салатники, для десертів і соусів – десертні і багато інших видів. Також при виборі кухонного приладдя необхідно враховувати матеріал, з якого їх виготовляють. Порцеляновий посуд відрізняється високою міцністю і невеликою вагою. Скляні вироби також мають гарну міцність і їх можна ставити в мікрохвильову піч. Також буває кришталева і керамічний посуд.

 

 

 

 

 

 

 Кухонні ножі.Без цього аксесуара не можна приготувати їжу, тому що з їх допомогою проводиться обробка продуктів. Вони необхідні для нарізки, оброблення та очищення риби, фруктів, м'яса та інших гастрономічних виробів. У кожної господині на кухні повинен бути набір кухонних ножів, тому що для різних видів продуктів використовуються різні ножі

 

 

 

 

 

 

Столові прилади. Під час прийому їжі не можна обійтися без цього кухонного інвентарю. Столові прилади бувають сервірувальні та індивідуальні. Ці вироби відрізняються між собою формою і призначенням. Вилки для оселедця мають два зуби, для рибних консервів – п'ять. Ложки також бувають різних видів і вони відрізняються між собою призначенням. Виробники виготовляють столові та чайні ложки, прилади для соусів, салатів та інші види. Для перевертання продуктів використовуються лопатки. Їх виготовляють з різних матеріалів: дерева, силікону, металу. Для обробки і нарізування їжі використовуються ножі. Такі прилади бувають різного призначення і розмірів. Для наливання перших страв, лимонаду, компоту варто купити ополоники.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сковороды. Используя такие кухонные принадлежности, можно приготовить вкусные тушеные овощи, поджарить мясо или сделать блины. Выбирая сковороду, необходимо учитывать материал, из которого она сделана. Алюминиевая посуда имеет невысокую цену. Такая сковорода быстро нагревается и поэтому на большом огне еда может пригореть. В такой посуде нужно часто помешивать продукты и готовить на маленьком огне. Алюминиевую сковороду не стоит мыть щелочными моющими веществами и нельзя хранить в ней пищу, потому что металл окисляется. Посуда из нержавеющей стали долго сохраняет тепло и хорошо прогревается. В ней можно готовить разнообразные блюда. Сковорода из нержавейки отличается устойчивостью к ржавчине и механическим повреждениям. Для очистки такой посуды можно применять разнообразные моющие средства, но не стоит применять абразивные грубые материалы, потому что они могут повредить поверхность. Чугунный кухонный инвентарь сохраняет тепло долгое время и хорошо прогревается. В чугунной сковороде еда в процессе готовки не пригорает. Такая посуда отличается долгим сроком эксплуатации. Но после мытья этот кухонный инвентарь необходимо хорошо просушить. Если этого не делать может появиться ржавчина. Покупая сковороды, также стоит учитывать их диаметр и совместимость с источником тепла. Еще один важный параметр – это покрытие посуды. В сковороде с керамическим покрытием можно использовать минимальное количество масло. Такая посуда может выдерживать воздействие больших температур. Но от резкого температурного перепада и механического воздействия керамический слой разрушается. Сковороды с тефлоновым покрытием имеют небольшую стоимость и минимальный вес. Но тефлоновый слой восприимчив к механическим повреждениям и поэтому во время приготовления еды стоит применять силиконовые либо деревянные лопатки. Титановое покрытие отличается экологичностью. При приготовлении еды в такой сковороде не нужно использовать специальные лопатки, потому что она не подвергается механическим воздействиям.

 

Почему стоит покупать продукцию интернет-магазина Foroom

Вы не знаете где приобрести технику первой необходимости? В каталоге магазина Foroom представлено много бытовых приборов. Благодаря этому каждый покупатель сможет всего за пол часа обустроить свое жилье всем необходимым оборудованием.

 Вся техника, представленная в каталоге, сертифицирована и имеет хорошее качество. Поэтому купив один прибор в нашем магазине, вы станете нашим постоянным покупателем.

Отправка техники проводится через несколько дней после оформления заказа. Доставка может занять от двух до четырех дней (все зависит от транспортной компании). Но клиенты, которые воспользуются блиц-доставкой, смогут получить оборудование на протяжении 2 часов (при наличии свободного курьера).

Перейти в каталог